{ ermilia } Menu

Alfalfa & ESP - Kombinasi Milk Booster Terbaik

Rate this Post:

{[['', '', ''], ['', '', ''], ['', '', ''], ['', '', ''], ['', '', '']]}

Permalink:

Pastinya ramai mommies dah mengetahui yang shaklee mempunyai 4 set penyusuan khas untuk ibu-ibu yang menghadapi masalah penyusuan.

Soalan yang biasa diajukan "salam sis..boleh tak kalau saya tak nak ambil set penyusuan, tapi saya just nak ambil ESP dan Alfalfa sebagai milk booster saya? Adakah ia boleh membantu untuk mempercepatkan penghasilan susu badan saya?"

Jawapan saya "boleh..tak de masalah..coz dua2 suplement diatas adalah antara milk booster terbaik. So bila digabungkan..insyaAllah...hasilnya tidak mengecewakan.."

Mengapa ESP dan Alfalfa?

ESP merupakan milkbooster terbaik. Ia merupakan protein soya yang berkualiti tinggi. Ibu-ibu yang mengambil ESP sebagai supplement penyusuan akan nampak hasilnya seawal seminggu pengambilan dengan syarat minum air sebanyak 3 liter sehari dan pump dengan konsisten iaitu setiap 2 jam / 3 jam sekali.
Alfalfa sebagai Galactagouge.

Bagus diambil oleh ibu-ibu yang menyusu kerana ia merangsang dan menambah pengeluaran hasil susu ibu (milk booster). Maka apabila kedua-duanya diambil bersama, insyaAllah..hasilnya tidak mengecewakan.

Jom kita lihat testimoni pengguna

Testimoni 1


Testimoni 2

 

Alhamdulillah..seronok rasanya dapat membantu ibu-ibu di luar sana dapat meriahkan susu ibu. Ternyata kedua supplement ni sangat berkesan dan sangat membantu. Tapi pastikan pengambilan air yang mencukupi sebanyak 3 liter wajib dipatuhi dan sesi mengepam setiap 2 atau 3 jam sekali untuk memperlihatkan hasil yang tidak mengecewakan. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Jom Comments...

Search